За това имаме добри новини за партньори, които пускат газове /флатуленция/в близост

...
За това имаме добри новини за партньори, които пускат газове /флатуленция/в близост
Коментари Харесай

E, вярвате или не, изпускането на газове е ключът към щастлива и дълготрайна връзка.

За това имаме добри новини за сътрудници, които пускат газове /флатуленция/в непосредственост един до различен:

Ако пръцкате пред колегата си, ние имаме положителни вести за вас, тъй като наподобява, че ​​двамата ще бъдете доста щастливи за дълго време.

Оказва се, че стартирането на газове пред колегата ви в действителност е в действителност нещо извънредно позитивно за връзката ви и знаем, че ще има хора, които много ще се радват на тази вест.

Изследователите имат вяра, че пърденето пред колегата ви в действителност е положително и потребно нещо.

Изпускането на газове ви сближава, изграждате доверие един към различен и отваряте напълно ново равнище на взаимоотношенията си.

В книгата си известната авторка Лия Десесар описа за първото си инцидентно пръцване пред брачна половинка си и доста ясно си спомня този миг.

Очевидно първата мисъл на брачна половинка й, откакто я чу, беше: „ Искам да се омъжа за тази жена. “ Чувстваше се по-близо до нея и оценяваше обстоятелството, че тя го  е позволила в персоналното си пространство, което го накара да си намерения, че постоянно ще бъде с нея.

Пускането на газове пред колегата ви демонстрира, че не се страхувате да покажете същинската си същина.

Може да е неловко и неприятно, само че в дълготраен проект това е нещо положително

Всъщност, стартирането на газове попада в категорията на „ неприятните неща “, които никой не желае да прави намерено пред колегата си, поради страха да наподобява неуместно или да не го впечатли и разочарова.

Но правейки тези неща, които построяват доверие във връзката и в случай че ви е комфортно да пръцнете пред своя брачен партньор, това демонстрира, че не се страхувате да покажете същинската си същина.

Точно както се смееш, плачеш или преяждаш с чипс да вземем за пример, изпускането на газове е единствено едно от тези неща, които би трябвало да бъдат естествени.

Така че идващия път, когато някой от вас си разреши да пръдне, помислете за него повече като за „ любовно пуууф “ и го приемете за здравословна част от вашата връзка.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР